Rólunk, Röviden

Szatmári Cégcsoport több, mint 20 éve a magyar gazdasági élet meghatározó szereplője. Különféle iparágakban működő társaságokat egyesít, a 100%-ban magyar tulajdonú Szatmári cégcsoport.

Tevékenységek:

  • malomipar – búzaőrlés és felvásárlás- Jászberény, Veszprém, Kiskunhalas, Szeged
  • kereskedelem – épületgépészeti és fürdőszoba profilú szakáruházak
  • mezőgazdaság – növénytermesztés és állattenyésztés – Jászladány
  • tejipar – tejfeldolgozás- Vác, Jászapáti
  • személy és haszongépjármű értékesítés – Jászberény
  • ingatlanok.

Szektorukban meghatározó szerepet töltenek be.

 

Szatmári Malom Kft 1993-tól piaci szereplő, immáron 900 tonna/nap kapacitással rendelkezik.
Négy malomüzemének regionális, technikai, technológiai adottságai révén, (ebből 2 új építésű malom Jászberényben és Veszprémben) nagy kapacitással, kiegyenlített, kiváló minőséggel, követve a fogyasztói igényeket, szolgálja ki a sütőipart és az élelmiszerkereskedelmet.

A magas szintű technikai felkészültség mellett hasonló színvonalú alapanyagfelvásárlás és minőségtudatos gyártásirányítás, folyamatos kontroll folyik. Tradicionálisan kiváló minőségű termékkínálat kerül előállításra.

 

A technikai háttérnek köszönhetően a standard termékeken túl, lehetőség nyílik a megrendelők speciális igényeinek kielégítésére. A sütőipari, édesipari, tésztaipari és egyéb célliszteken túl különös odafigyeléssel történik a kisegységű csomagolásban forgalmazott háztartási lisztek gyártása.

Szeretnénk, ha a Szatmári lisztek egyet jelentenének a megoldással. Minden nap ezért dolgozunk.

 

Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szakáruházak 25 éve lépett a piacra, folyamatosan bővülve, mára már 34 szakáruházban kínál megoldást, jó ár-értékarányú termékekkel a kivitelezők, építkezők és felújítók számára.

Jászföld Zrt. 2009-ben lett a cégcsoport része. A társaság két fő tevékenysége a növénytermesztés (gabonafélék, hüvelyes növények, olajos magvak) és az állattenyésztés (tejhasznú szarvasmarha tenyésztés, sertéstenyésztés). A termelés az elmúlt évek beruházásai és az alkalmazott élvonalbeli technológiáknak köszönhetően dinamikusan bővül.

Naszálytej Zrt. stratégiájának alapja olyan tejtermékek, biotermékek, laktózmentes termékek, szójatermékek, desszertek gyártása, amelyek elősegítik az egészséges táplálkozást és különleges fogyasztói igényeket elégítenek ki. Folyamatos gyártmányfejlesztésével törekszik az egyre egészségtudatosabb vásárlók korszerű, magas színvonalú kiszolgálására.

Jász-Autóház Kft. és az Alföld Autóház Kft. autószalonjaiban kellemes környezetben, felkészült értékesítők segítségével választható ki a vevő számára legelőnyösebb személy és haszongépjármű. A Szatmári cégcsoport szerződött partnerei speciális előnyöket élveznek. A BAF Kft autóbérlési lehetőséget kínál cégeknek, hosszú távra, alacsony, kiszámítható költségekkel.

KKE-WEST Kft. ingatlanhasznosítással foglalkozó vagyonkezelő.